Let op! Door te weinig animo gaat de Lenny Meet & Greet op zaterdag 22 september helaas niet door. Maar niet getreurd: de Lenny Meet & Greet wordt verplaatst naar een andere datum! Lenny kan niet wachten om iedereen terug te zien, dus houdt vooral onze social media in de gaten voor alle ontwikkelingen. 
 
------- 

Na een zomer op vakantie te zijn geweest met de Lenny Club, is het aan het einde van de vakantie toch wel even balen om Lenny de Vos gedag te moeten zeggen. je bent goede vriendjes met hem geworden en zou hem graag nog eens zien. Om deze reden wordt in september een Lenny Meet & Greet georganiseerd!

Nieuw dit jaar; de Lenny Meet & Greet na het seizoen! Dit jaar zal op zaterdag 22 september de eerste editie van het evenement plaatsvinden. Het evenement is voor iedereen. Vooral als je wel eens op vakantie bent geweest op een Lenny camping met Lenny de Vos is dit evenement een geweldige gelegenheid om Lenny de Vos nog een keer te zien. Een echte fandag! De dag zal gevuld worden met allerlei activiteiten voor de kinderen en de mogelijkheid voor de ouders om alvast inspiratie op te doen voor een volgende vakantie op een Lenny camping. Via de link hieronder koop je jouw kaartje voor het evenement!

www.lennyfeestje.nl 

.